Natečaj NARIŠI OBLEKO

Srednja šola za storitvene dejavnosti in logistiko v Celju spodbuja kreativnost pri mladih

Na Šolskem centru Celje, Srednji šoli za storitvene dejavnosti in logistiko si prizadevamo, da bi navdušili mlade za izobraževalni program Ustvarjalec modnih oblačil, zato bomo ponovno organizirali natečaj za osnovnošolce Nariši obleko. Z natečajem želimo spodbuditi predvsem kreativnost in ustvarjalnost pri učencih in jim dati možnost, da svoje izdelke predstavijo javnosti.

Lansko šolsko leto smo bili  deležni velikega  odziva, saj  je  v  natečaju  sodelovalo 70 učencev iz 20-ih osnovnih šol. Prejete izdelke je ocenila strokovna komisija in izbrala 10 najizvirnejših risb. Na šoli smo organizirali tudi razstavo finalnih izdelkov in svečano prireditev, kjer smo razglasili zmagovalko.

Navdušeni smo nad izvirnostjo mladih, ki s svojim odzivom presegajo vsa pričakovanja, zato smo se tudi letos odločili, da nadaljujemo z natečajem.

Po zelo dobrem odzivu v prejšnjem šolskem letu se ponovno veselimo sodelovanja z vami.

Pogoji sodelovanja so:

Avtor naj nariše obleko za svojo konstitucijo telesa, saj s tem pokaže svojo izvirnost.

Na zaključni prireditvi bomo podelili priznanja najboljšim. Zmagovalcu bomo oblačilo tudi sešili, risbe pa razstavili v prostorih šole.

Vljudno vas prosimo, da vse informacije v zvezi z natečajem Nariši obleko spremljate na naši internetni strani (http://sdl.sc-celje.si) in Facebooku šole.

Veselimo se sodelovanja z vami, z željo, da skupaj podpremo mladostno ustvarjalnost.

Organizacijski odbor natečaja

Dostopnost