INFORMATIVA

Lepo pozdravljeni,

ponovno se staro leto počasi poslavlja in nedvomno bomo temu letu zagotovo z veseljem rekli adijo in z iskricami v očeh, pričakali 2021, ki verjamemo, da bo odlično in polno novih priložnosti!

Glede na neverjetno hitre spremembe, smo se situaciji prilagodili tudi mi in glede na številne pozitivne besede in pobude, takoj odločili, da ne smemo izpustiti najpomembnejših PREDINFORMATIVNIH DNEVOV.

13. INFORMATIVO bomo izpeljali ONLINE na uradni Informativini spletni strani, 22. in 23. januarja med 9. in 18. uro. 

13. INFORMATIVA bo tako potekala VARNO, brezplačno in podprto s strani Ministrstva za izobraževanje znanost, in šport, pa tudi s strani vseslovenskih univerz! 

Do sedaj beležimo že več kot 80 prijav, kar nas še dodatno veseli in nam daje dodatno potrdilo, da je INFORAMTIVA dogodek, ki je močno prepoznan in nujeno potreben v slovenskem prostoru za vse profesorje, delodajalce in mlade, ki se verjetno še bolj sprašujejo KAM in KAKO NAPREJ?

Informativo vsako leto obišče preko 25.000 obiskovalcev iz vse Slovenije. Verjamemo, da bo tudi v letu 2021 tako, čeprav v virtualni obliki!

Sodelujoči se bodo predstavili in navdušili obiskovalce v okviru virtualnih razstavnih prostorov, preko predstavitev in pogovorov v spletni klepetalnici, imeli bodo možnost predstavitve svojih programov z različnimi interaktivnimi predstavitvami in video posnetki, izvedli pa bodo lahko tudi različna predavanja in delavnice v okviru svojega razstavnega prostora ali v okviru posebej organizirane e-predavalnice.

MOJA PRVA ZAPOSLITEV
 V sklopu 13. Informative bomo že četrto leto zapored izpeljali projekt MOJA PRVA ZAPOSLITEV, kjer mladim številna podjetja predstavljajo informacije iz prve roke, vezane na vprašanja, kako si iskati prvo zaposlitev. 

V naslednjih tednih bomo o vseh novostih redno obveščali na naši spletni strani, lahko pa nas spremljajte in delite dalje tudi naša Facebook in Instargam profila, kjer poteka zabavno in poučno informiranje.

POVEZAVA DO SPLETNE STRANI INFORMATIVA.SI: https://www.informativa.si/

Dostopnost