Simbioza 10-letka

V soboto, 1.6.2024, se je v Mozirju odvila 10-letka Simbioze. Udeležili so se je tudi nekateri učenci 1. a (Vita Cencelj, Alja Horvat, Tinkara Veligošek, Svit Frumen, Bine Volk) in dve učenki 8. b (Mia Gluhak, Lana Kozovinc) ter koordinatorica Simbioze na OŠ Griže, Alenka Turk.

V začetku druženja smo se ogreli v okviru ŠOLE ZDRAVJA, potem pa nas je pot vodila po levem bregu Savinje do Nazarij. Tam smo prečkali most in se po desnem bregu Savinje vrnili do Mozirja. Sledil je program, kjer se je predstavila tudi naša šola s plesno točko Rastemo (Dejan Dogaja).

Priznanje za sodelovanje v tekočem šolskem letu in priznanje za vseh 10 let sodelovanja v projektu je v imenu šole prevzela pomočnica ravnateljice, gospa Andreja Matek.

Organizatorji so se pri izvedbi zelo potrudili, saj je vsak udeleženec našel nekaj zase. Na voljo so bile delavnice za najmlajše (poligon, poslikava obraza), delavnice za vse starostne skupine (Človek ne jezi se, Štiri v vrsto, balinanje, fotografiranje, merjenje sladkorja v krvi, holesterola in pritiska, prikaz Simbioze mobilne).

Poskrbljeno pa je bilo tudi za polne želodčke.

Dostopnost