Zimski športni dan

V sredo, 4. 2. 2015 bomo izvedli zimski športni dan.


Smučanje na Kopah

Odhod avtobusa bo izpred šole ob 8.20. Na Kope bomo prispeli predvidoma ob 09.20. Spremljevalci, ki so zadolženi za vašo skupino vam bodo razdelili smučarske karte. Skupaj se boste odpravili na smučišče. Na smučišču bomo predvidoma ob 9.40. Smučate v spremstvu spremljevalca in v dogovoru z njim! Na ta način se bomo izognili morebitnim nevšečnostim! Ob 13.10 se bomo zbrali na parkirišču. V Griže bomo prispeli predvidoma ob 14.40.  Za razvoz smučarjev domov poskrbijo starši sami!

Cena smučarske vozovnice je 13 eur. V ceno je karte je vključena še malica (dunajski zrezek in pečen krompir + čaj). Cena avtobusnega prevoza je števila prijavljenih.

Poskrbite, da boste imeli ustrezno servisirano opremo in da boste primerno oblečeni. Smučarska čelada je obvezen del opreme!

Za učence, ki se bodo udeležili smučanja s starši so odgovorni starši!

Spremljevalci vzamete  malico za svojo skupino.

Učenci sami odpovejo kosilo!


Drsanje

Na drsališče se bomo odpravili ob 8.20. Na ledu bomo od 9.00 do 10.30. Aktivnosti na ledu naj potekajo v dogovoru s spremljevalcem.

Po končanem drsanju pomalicate in se odpravite na sprehod ob Saviniji in ogled knjižnice. Odhod avtobusa iz Celja bo ob 12.00. Predviden prihod v Griže bo ob 12.30.

Po prihodu v šolo spremljevalci poskrbijo za varstvo učencev, ki jih imajo v svoji skupini. Učenci, ki imajo kosilo se odpravijo na kosilo in potem vrnejo nazaj v varstvo. Učitelji pospremite učence na avtobus.

Avtobus  za Zabukovico in Liboje bo vozil ob 13.00.

Cena za drsanje je 3 eur in za izposojo drsalk 3 eur. Cena avtobusnega prevoza je odvisna od števila prijavljenih.

Spremljevalci ne pozabite na malico!


Pohod na Bukovico

Odhod izpred šole bo ob 8.20, pod vodstvom planiskih vodnikov PD Zabukovica. Na vrhu bomo predvidoma 9.45. Koča na Bukovici bo odprta zato lahko imate s sabo manjšo količino denarja. Na Bukovici se bomo zadržali uro. Odhod z Bukovice bo ob 10.45. Predviden prihod pred šolo bo ob 12.00.

Po prihodu v šolo spremljevalci poskrbijo za varstvo učencev, ki jih imajo v svoji skupini. Učenci, ki imajo kosilo se odpravijo na kosilo in potem vrnejo nazaj v varstvo. Učitelji pospremite učence na avtobus.

Avtobus  za Zabukovico in Liboje bo vozil ob 13.00.

Učenci, ki se domov nameravajo odpraviti sami (živijo v bližini naše poti), morajo imeti pisno potrdilo staršev, ki ga predložijo spremljevalcu!

Potrebno je poudariti, da morajo  imeti učenci, ki se nameravajo udeležiti smučanja in drsanja ustrezno predzanje, ki jim omogoča, da so na snegu oziroma na ledu samostojni!


JUV ostane po urniku.

OPB ostane po urniku. Kosilo na ta dan bo!

Šolski kombi bo vozil.

Avtobus za učence OPB-ja bo vozil ob 13.00.

Učenci oddate denar za aktivnost, ki se je boste udeležili razredniku, v torek, 3.2.2015.

 

Vodja športnega dne: Sašo Kač                                                                                                                    

Ravnateljica: Marija Pavčnik

                                                                                                                                      

 

 

Dostopnost