Pohod na Brnico s svetlečimi telesi

Spoštovani starši!

V petek, 22. 9. 2017, bomo v primeru lepega vremena, izvedli pohod na Brnico s svetlečimi telesi. Pohod je namenjen učencem, njihovim staršem, učiteljem in vsem ostalim, ki bi se nam radi pridružili.

Zborno mesto bo pred šolo v Libojah, ob 16. 50. Ob 17. 05 sledi odhod. Na Brnici bomo okoli 18. 00. Skupaj z otroki bomo pekli hrenovke in krompir ter uživali v dobri družbi. Z Brnice se bomo odpravili okoli 19. ure, in sicer organizirano. Na ta način se bomo izognili morebitnim poškodbam in možnosti, da kdo zaide. Predviden prihod pred libojsko šolo bo 19. 40.

Za svetleča telesa otroci in starši poskrbite sami!

Učenci, ki se nameravate pohoda udeležiti sami, morate najkasneje do četrtka, 21. 9., obvestiti vodjo pohoda, gospoda Kača! Na ta način bomo lahko zagotovili zadostno število spremljevalcev. Učenci so dolžni dosledno upoštevati navodila spremljevalcev, s katerimi jih bodo seznanili v okviru varnostnega načrta. Starše prosimo, da se o tem pogovorijo z otroki.

Če se nameravate pohoda udeležiti v spremstvu odrasle osebe, ki ni vaš starš, imejte s sabo pisno dovoljenje staršev.

Učenci razredne stopnje se pohoda lahko udeležijo le v spremstvu staršev oz. skrbnikov.

Prijavnice vrnite najkasneje do četrtka, 21. 9. 2017.

Vstopnina za pohod je poleno, ki ga prinesete s sabo na mesto odhoda, hkrati pa imejte s sabo leskove šibe za peko hrenovk.

Veselimo se srečanja z vami!

Tim »Za zdravo delam z glavo«

Prijavnica

Dostopnost