Muzikal Ko Drejček sreča Marsovčke – rezervacija vstopnic

Spoštovani,

po uspešni premieri muzikala Ko Drejček sreča Marsovčke konec preteklega šolskega leta, smo se odločili, da predstavo ponovimo na odru Doma II. slovenskega tabora v Žalcu. Prireditev sodi v sklop dogodkov, s katerimi obeležujemo 180 let delovanja šolstva v Grižah.

V torek, 14. novembra 2017, bomo izvedli dve predstavi, in sicer ob 10. uri za učence šol Občine Žalec in ob 18. uri za izven. Obe predstavi sta brezplačni.

Obvestilo o popoldanski izvedbi za izven je naletelo na velik odziv in zgodilo se je, da je povpraševanje po vstopnicah veliko večje od števila sedežev v dvorani. Veseli smo, da so vas ustvarjalci, to je učenci in mentorji prepričali, da si je predstavo vredno ogledati.

Zaradi pravične razdelitve kart NE MOREMO ZAGOTAVLJATI REZERVACIJ, zato vas VLJUDNO PROSIMO, da si vstopnice SAMI REZERVIRATE na TIC-u (kontakt (03) 710 04 34, delovni čas od 9h do 17h) ali pa jih pred začetkom predstave prevzamete pri vhodu v dvorano (na voljo že uro pred predstavo).

Če se bo pokazala potreba, da muzikal še ponovimo, ker ste vi tako želeli, vam obljubimo, da se bomo potrudili izpolniti vašo željo.

V imenu ustvarjalcev muzikala hvala za vaše razumevanje.

Marija Pavčnik, ravnateljica

Dostopnost