ZIMSKI ŠPORTNI DAN

V ponedeljek, 19. 2. 2018, bomo izvedli zimski športni dan z izbirnimi vsebinami.

Smučanje na Kopah

Odhod avtobusa bo ob 7.30 izpred šole. Na Kope boste prispeli predvidoma ob 8.45. Pred odhodom na smučišče vam bodo spremljevalci razdelili smučarske karte. Na smučišču boste predvidoma ob 9. uri. Smučali boste v spremstvu spremljevalca in v dogovoru z njim. Imeti morate ustrezno predznanje in opremo, ki vam bo omogočala samostojno in varno gibanje na snegu. Le na ta način se boste izognili morebitnim nevšečnostim.

Ob 13.30 se boste zbrali pri Grmovškovem domu in se skupaj s spremljevalci odpravili do avtobusa. Prihod v Griže bo predvidoma ob  15. uri.  Za prevoz smučarjev domov bodo poskrbeli starši.

Cena smučarske vozovnice in malice bo znašala 15 eur. Cena avtobusnega prevoza bo odvisna od števila prijavljenih (predvidoma 6 eur, če bo 40 potnikov). Strošek izvedbe bo obračunan na položnici.

Poskrbite, da boste imeli ustrezno servisirano opremo in da boste primerno oblečeni. Smučarska čelada in očala sta obvezni del opreme.

Za učence, ki se bodo udeležili smučanja s starši, so odgovorni starši.

Spremljevalci, ne pozabite prevzeti  malice za svojo skupino. Starši oz. učenci odpoveste kosilo za ta dan na ustaljen način.

Drsanje

Na drsališče se boste odpravili ob 8.20. Priporočamo, da zajtrkujete, saj boste šolsko malico vzeli s seboj na pot. Na ledu boste od 9.00 do 10.30. Aktivnosti na ledu bodo potekale v dogovoru s spremljevalcem. Imeti morate ustrezno predznanje in opremo, ki vam bo omogočala samostojno in varno gibanje na ledu.

Po končanem drsanju boste pomalicali in se odpravili na sprehod ob Savinji. Na poti  si boste ogledali še Osrednjo knjižnico Celje. Odhod avtobusa iz Celja bo ob 12. uri, predviden prihod v Griže pa ob 12.30.

Po prihodu v šolo boste ostali učenci do 12.45 v varstvu spremljevalcev. Učenci vozači boste nadaljevali z varstvom vozačev po razporedu. Učenci, ki niste vezani na prevoz, boste odšli domov. Učenci, ki imate naročeno kosilo, boste šli na kosilo v dogovoru z učiteljem spremljevalcev oz. učiteljem v varstvu vozačev. Učitelji, pospremite učence na avtobus. Preverite tudi odhod šolskega kombija za posameznega učenca glede na relacijo in ga po potrebi usmerite v varstvo vozačev do odhoda.

Avtobusni prevozi za Zabukovico in Liboje ter prevozi s šolskim kombijem bodo potekali po običajnem voznem redu.

Cena za drsanje bo 3 eur in se bo plačala po položnici, izposoja drsalk znaša 3 eur in se bo poravnala na mestu izposoje. Cena avtobusnega prevoza bo odvisna od števila prijavljenih (predvidoma 5,5 eur, če bo vsaj 50 potnikov).

Spremljevalci,  ne pozabite prevzeti malice za učence v šolski kuhinji! 

Pohod na Bukovico

Po malici bo sledil odhod izpred šole ob 8.40. Z vami bodo učitelji spremljevalci in planinski vodniki PD Zabukovica. Na vrhu boste predvidoma ob 9.45. Koča na Bukovici bo odprta, zato lahko imate s sabo manjšo vsoto denarja ter nahrbtnik s hrano in pijačo. Učenci morate imeti primerno obutev in oblačila za zimski pohod. Superge niso dovoljene. Učenci morate dosledno upoštevati pravila varne hoje, ki  jih bodo na poti dajali spremljevalci in planinski vodniki. Zapuščanje organizirane skupine brez vednosti spremljevalcev ni dovoljeno. Na Bukovici se boste zadržali približno eno uro. Odhod z Bukovice bo ob 10.45, predviden prihod pred šolo pa ob 12. uri.

Učenci, ki se boste domov nameravali odpraviti sami (živite v bližini naše poti), morate imeti pisno dovoljenje staršev, ki ga boste OBVEZNO predložili spremljevalcu.

Po prihodu v šolo boste ostali učenci do 12.45 v varstvu spremljevalcev. Učenci vozači boste nadaljevali z varstvom vozačev po razporedu. Učenci, ki niste vezani na prevoz, boste odšli domov. Učenci, ki imate kosilo, boste šli na kosilo v dogovoru z učiteljem spremljevalcev oz. učiteljem v varstvu vozačev. Učitelji, pospremite učence na avtobus. Preverite tudi odhod šolskega kombija za posameznega učenca glede na relacijo in ga po potrebi usmerite v varstvo vozačev do odhoda.

Avtobusni prevozi za Zabukovico in Liboje ter prevozi s šolskim kombijem bodo potekali po običajnem voznem redu.

Pa še …

Jutranje varstvo, varstvo vozačev, podaljšano bivanje, dežurstvo učiteljev poteka po običajnem urniku. Zadolžitve učiteljev določi pomočnica ravnateljice.

Sašo Kač, vodja

Dostopnost