TEHNIKA ME ZANIMA

Šolski Center Celje v sklopu Gimnazije Lava v zadnjem tednu počitnic znova vabi na počitniške delavnice z namenom promocije programa tehniške gimnazije. Izvedba delavnic bo potekala v dneh od 23. 8. do 25. 8. 2023, vsak dan od 9. do 13. ure. V ta čas je vključena tudi brezplačna malica za udeležence. Delavnice z naslovom Tehnika me zanima so brezplačne in so namenjene bodočim devetošolcem oziroma učencem, ki so končali 8. razred osnovne šole.

Učenci se bodo preizkusili v štirih delavnicah. Kot inženirji v tovarnah prihodnosti se bodo naučili programirati industrijske robote, pogledali bodo v možgane sodobnih naprav, iskali bodo namige in spretno odklenili skrivnost do zaklada ter sprogramirali robota tako, da bo našel pot do cilja.

Starši bodočih devetošolcev, ki bi jih delavnice zanimale, naj pošljejo prijavo koordinatorici delavnic Anji Ramšak na elektronski naslov anja.ramsak@sc-celje.si do vključno ponedeljka, 3. 7. 2023. Na svoj elektronski naslov bodo kasneje prejeli vse podrobnejše informacije.

Organizatorji delavnic se veselijo srečanja in sodelovanja z učenci. Letak Tehnika me zanima

 

Dostopnost